Beoordelingen

6,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,1
Comfort
6,2
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
5,7
Personeel
7,0
Waar voor uw geld
6,2

Beoordelingen

    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 maart 2018
    Midden in het oude centrum, dicht bij de space needdle en de haven.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    12 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Erik
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    elisabeth
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    3 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johannes
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 juli 2017

    Perfecte plek om vandaaruit Seattle in te gaan

    De kamer is erg klein je kunt amper je koffer kwijt
    Vriendelijk oersoneel
    Stan de Fries
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    10 juni 2017

    Kings Inn verdient geen kroon.

    Het geheel was beetje groezelig. Geen uitzicht, behalve in je eigen kamer vanaf de galerij. Kortom, de hele dag moesten de gordijnen dicht. Het personeel was nogal kortaf. Elke nacht veel herrie op straat. De WiFi was armetierig.
    De kamer was voldoende schoon. Het hotel is op loopafstand van veel interessante locaties.
    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    27 april 2017

    bekijk de light rail van onderen

    slechte wifi
    locatie
    RNancy
    be

    Beoordelingsscore

    5,4
    27 september 2016

    locatie is perfect

    Er waren te weinig faciliteiten
    Locatie was perfect! Personeel was vriendelijk.
    Jetze
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    19 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    John
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    6 augustus 2016
    Centraal vlakbij alle toeristische dingen en winkels.
    K
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    6 augustus 2016

    Wil je een chiquer verblijf, kijk dan verder (maar dan betaal je nog veel meer).

    De (verouderde) apparatuur waarmee ze betalingen van credit cards afhandelen, waardoor onze credit card niet bruikbaar was. Je betaalt voor de lokatie, niet voor de kwaliteit van de kamers/service.
    Prima lokatie. Centrum en toeristische attracties op loopafstand. Fijn dat we de auto gratis bij het motel konden parkeren. Kamers gedateerd, maar wel echt schoon.
    Cornelia
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    28 juli 2016

    Prima motel, super centraal.

    De kamer is onderverdeeld in twee kamers. Dat is handig als dat op de site staat. Ik vind het behoorlijk duur in vergelijking met andere motels in BC Canada.
    Het motel ligt zeer centraal, wat erg fijn is. Leuke ontbijttentjes in de buurt. Het motel is 24 uur per dag open. Prima bedden en gebruik van een microwave en koelkast.
    christiane
    be

    Beoordelingsscore

    10
    3 juli 2016
    uitstekende ligging , vlakbij halte luchthaventrein en toeristische hoogtepunten ; 2 kingzise bedden in aparte kamers , alles netjes opgefrist , bewaren van bagage op dag van vertrek
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    2 juli 2016
    Geen koffiezetter, koelkast en magnetron aanwezig
    Centraal gelegen. Alles op loopafstand
    Esther
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    16 juni 2016
    Verwacht geen luxe WiFi echt super slecht Erg gehorig
    Het ligt redelijk centraal en je kunt er gratis parkeren.
    Hans
    be

    Beoordelingsscore

    4,2
    3 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.